Aanvragen training

Bij het inschrijven van een training via de site, is deze pas na een mailbevestiging vanuit ons definitief.

Let op: De Basistraining bestaat uit 2 opeenvolgende dagen. Het is niet mogelijk de dagen te verspreiden over een langere tijdsperiode.

Indien de training korter dan een week van te voren wordt geannuleerd zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Partner in Lifestyle Academy: ‘DETOX’

13 maart 2020
Tijd: 09:30 - 16:30
Locatie: Weerlaan 1, Hillegom

Door Melanie Braat & Diane de Bie
Alles wat je wilt weten over detoxen. Hoe werkt detoxen? Is het een hype? Hoe functioneel is detoxen en kun je dat zomaar doen? Wat kun je bereiken met detoxen en welke relatie heeft dat met de huid? Melanie Braat is Detoxspecialist/coach, trainer hormoonfactor en colonhydrotherapeut. Vanuit een jarenlange passie voor gezondheid heeft Melanie zich middels verschillende opleidingen gespecialiseerd in de werking van hormonen & de rol van een goed functionerend spijsverteringssysteem. De darm, als tweede brein speelt hierbij een enorme rol. Melanie is Detoxspecialist en past dit toe in haar praktijk Vitamelle waar ze tevens als colonhydrotherapeut vele successen behaald in combinatie met de Detoxkuur. KOSTEN: -  € 50,-  per themadag – € 174,- wanneer de hele set trainingen in 1 keer geboekt wordt.

Vul A.U.B. alle verplichte velden in.