Trainingen

Bij deskundige apparatuur hoort deskundige training. Dit is in het belang zowel uw cliënt als van uzelf als (nieuwe) LPG Professional. Onze door LPG Systems gecertificeerde trainers zijn up-to-date omtrent de laatste ontwikkelingen op gebied van behandelmethodes.

Om te zorgen dat u uw klanten optimaal kunt helpen en kunt voldoen aan de beloftes die LPG naar de eindklant maakt is het volgen van training een must. U ontvangt na het volgen van de training dan ook een officieel certificaat waarmee u kunt beginnen als LPG Professional (blijft 2 jaar geldig).

Bij aanschaf van apparatuur dient u een basistraining van 2 achtereenvolgende dagen te volgen om een goede start te maken.

Het motto van LPG is continuïteit in innovatie. Dit betekent dat er regelmatig nieuwe ontdekkingen en inzichten zijn in behandelmethodes. Daarom is het van belang om regelmatig trainingen te blijven volgen zodat u op de hoogte blijft van wat er in de markt speelt en om de puntjes op de i te zetten. We organiseren speciale updatemeetings naast specifiekere andere trainingen.

Wilt u echt next level gaan als LPG Professional en nog persoonlijkere behandelingen aanbieden? Meld u dan aan voor de LPG Expert Training (alleen voor gevorderden met minimaal 1 jaar LPG ervaring).

Het volledige overzicht van alle trainingen vind u in onderstaand schema. Bij het inschrijven van een training via de site, is deze pas na een mailbevestiging vanuit ons definitief.

Kosten:

I.v.m. met het COVID-19 is er een maximaal aantal deelnemers per training. Gezien de huidige situatie zijn ALLE trainingen nu op aanvraag en kunnen data afwijken. Wij nemen na uw aanvraag contact met u op voor de definitieve invulling. 

Wij kunnen alleen training faciliteren voor LPG Partners die via ons apparatuur hebben verkregen.
Nog geen LPG partner? Stuur dan even een mailtje naar backoffice@partnerinaesthetics.nl

Basistraining ALLIANCE Dag 1

7 december 2021
Tijd: 10:00 - 17:00
Locatie: Online

Basistraining Cellu M6® Alliance bestaande uit 2 opeenvolgende dagen. We behandelen de technieken voor zowel lichaam als gezicht en de intake met de cliënt. Daarnaast geven wij een stukje advies & ervaring mee naar huis omtrent de mogelijkheden van LPG endermologie® binnen uw instituut. De tweedaagse training wordt afgesloten met een test waarna een een officieel LPG® certificaat ontvangt.

Aanvragen

Basistraining ALLIANCE Dag 2

8 december 2021
Tijd: 10:00 - 17:00
Locatie: Maasstraat 79, Amsterdam

Dag 2 van de basis training Cellu M6® Alliance. We behandelen de technieken voor zowel lichaam als gezicht en de intake met de cliënt. Daarnaast geven wij een stukje advies & ervaring mee naar huis omtrent de mogelijkheden van LPG endermologie® binnen uw instituut. De tweedaagse training wordt afgesloten met een test waarna u een officieel LPG® certificaat ontvangt. U bent nu LPG Professional.

Aanvragen