PARTNER IN LIFESTYLE ACADEMY

De Partner in Lifestyle Academy is ontwikkeld om kennis op het gebied van levensstijl, voeding en de huid te delen. Kennis is macht! LPG® is bij uitstek dé nummer één in natuurlijke mechanische celstimulatie die duurzame resultaten biedt. Zonder de huidstructuur intern en invasief te veranderen.


De techniek heeft zich in al die jaren bewezen en is wetenschappelijk onderbouwd. We zien mooie resultaten ….. maar is er een mogelijkheid om nog meer rendement te halen uit de techniek?


LPG® heeft het over het winnende trio -> voeding – beweging – behandeling.

Door meer aandacht te schenken aan je eigen rol en omgevingsfactoren (epigenitica) kun je nog betere resultaten behalen met de behandelingen. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je de ideale klant naar je instituut krijgt? Hoe zorg je voor een optimale intake met de klant? Welke vragen stel je? Wat is essentieel om te weten van jouw klant? En waarom willen we dat weten? Hoe zorg je ervoor dat jij de beste LPG professional wordt?


Om de Huid Professional daarbij te helpen hebben we een 4-tal trainingen gepland met ieder een thema.


De trainingen worden bij Partner in Aesthetics gegeven op de Weerlaan 1 in Hillegom en zijn van 09:30 tot 16:30.FOCUS AAN – door Tom Sebastian & José Conrads

Hoe bereik je jou ideale klant? Hoe zorg je ervoor dat je als Beauty professional gezien wordt? Haal jij alles uit je business wat erin zit? Deze dag is bedoeld om meer uit jezelf te halen en dus meer uit je business. Focus is daarbij het sleutelwoord.

Tom heeft zijn eigen platform waarbij hij Beauty professionals coacht en begeleid naar The Next Level.

13 februari

DETOX – door Jacqueline Rijks & Diane de Bie

Alles wat je wil weten over detoxen. Hoe werkt detoxen? Is het een hipe? Hoe functioneel is detoxen en kun je dat zomaar doen? Wat kun je bereiken met detoxen en welke relatie heeft dat met de huid?

Jacqueline Rijks is Vitaliteitscoach, Colonhydrotherapeut, Detox specialist en verteld ons alles over detoxen. Jacqueline heeft een milde detox ontwikkeld en werkt nu samen met Innerwave.

13 maart

BINDWEEFSEL – door Marianne van den Broek & Diane de Bie

Alles wat je moet weten van het bindweefsel. Even terug naar de schoolbanken, hoe zat het ook alweer? Wij werken als huidprofessionals in deze huidlaag met onze behandelingen, wat doen we in dit weefselgebied? Wat zit er precies? We willen de huid verbeteren, maar wat kunnen we aanpakken in deze huidlaag en wat hebben we daarvoor nodig?

Marianne van den Broek zit al jaren in het vak en heeft haar sporen verdient. Ze heeft haar eigen praktijk in Wijchen, geeft les, is voorzitter bij de Beauty Award, Schrijfster van vak gerelateerde artikelen in De Schoonheidsspecialist, Estheticienne en Esthé.

3 april

MASTERCLASS VOEDING & HUID – door Erik Alexander Richter

Alles wat je wil weten over voeding, lifestyle in relatie tot de huid. Wat is gezonde voeding? Weten we daadwerkelijk wat we allemaal eten en wat dat met ons hele systeem doet? Wil je meer diepgang, meer rendement, meer resultaat uit je behandeling. Loop je tegen huidproblemen aan en weet je niet wat je nog meer zou kunnen doen? Dan is dit wellicht de missende link.

Erik Alexander Richter is biochemicus en gespecialiseerd in epi-genetica. Hij verteld je op geheel eigen wijze alles over deze onderwerpen.

20 april

KOSTEN


– € 50,-  per themadag
– € 174,- wanneer de hele set trainingen in 1 keer geboekt wordt.

Alle trainingen boeken

Geen LPG partner? Stuur dan even een mailtje naar diane@partnerinaesthetics.nl