Voeding & Suppletie

Bij een gezonde lifestyle hoort gezonde voeding en suppleties. Wat is dan een gezonde lifestyle? Welk advies geeft u mee aan uw cliënten die een behandeltraject in gaan om de beste resultaten te realiseren?

Een veel gestelde vraag is wat er naast de endermologie behandelingen voor voedingsadvies meegegeven kan worden. LPG® heeft haar expertise in het huidstimulatieproces, het ontwikkelen van ondersteunende skincare en een select pakket van suppletie.

Om het concept compleet te maken hebben wij een goede samenwerking met biochemicus en Clinisch Psychisch Neuro Immunoloog Erik-Alexander Richter. Erik-Alexander heeft alle expertise over de biochemische processen van het lichaam en kan als geen ander uitleggen wat de verbanden zijn tussen de LPG behandelingen en de invloed van voeding en beweging hierop en wat dit voor uw cliënten kan betekenen. Wij organiseren verschillende trainingen en seminars waarbij het streven naar optimale resultaten centraal staat.

Nutricosmetics

LPG® weet als geen ander wat er in het lichaam gebeurt tijdens het endermologie® behandeltraject. Doordat het tegenwoordig steeds moeilijker wordt om alle benodigde vitaminen en minaralen uit onze voeding te halen heeft ondersteuning door verschillende nutricosmetics een hele mooie complementaire werking op de behandelingen.

Deze nutricosmetics worden uitgebreid doorgenomen tijdens de Skincare trainingen en seminars die wij regelmatig aanbieden voor de LPG professional.

Neem contact op