De LUXO behandeling

LUXO® is een behandeling in de vorm van reflextherapie met behulp van infrarood licht. Dit biedt een effectieve, natuurlijke manier van behandelen bij gewichtsverlies, menopauze, stoppen met roken, ontspanning, slaapstoornissen en anti-aging.
De stimulatie van de reflexpunten ondersteunen de balans van het hormonale systeem. Hiermee wordt het welzijn van het lichaam direct positief bevindvloed. De volgende vier onderstaande hormonen zijn verantwoordelijk voor ons welzijn.

Endorfine

Brengt het gevoel van plezier, rust en sereniteit (heeft een pijnstillend effect). Een tekort veroorzaakt angst en stress

Serotonine

Heeft invloed op de stemming, eetlust en slaap. Een tekort aan serotonine kan o.a. leiden tot enorme eetlust en een depressief gevoel

Dopamine

Disbalans verhoogt dwangmatig gedrag. Bijvoorbeeld een onbedwingbare behoefte aan zoet en/of vet eten, roken en alcohol

Melatonine

Wordt gesynthetiseerd uit serotonine. Melatonine speelt een belangrijke rol bij de regulatie van onze biologische klok en de cyclus van het slapen en waken.

De verschillende behandelingen

De LUXO® behandeling kan ingezet worden om: gewichtsverlies te bevorderen, klachten van de menopauze tegen te gaan, het verouderen van de huid tegen te gaan, ontspanning en te helpen met het stoppen met roken.

De stimulatie is non-invasief, hygiënisch, comfortabel en zonder medische risico’s. De energie van het infrarood licht wordt op het reflexpunt overgebracht om het vegetatieve zenuwstelsel welke verantwoordelijk is voor het reguleren van het hormonale systeem en stimuleren o.a. de spijsvertering en het lymfesysteem.

Stoppen met roken
Het stoppen met roken hangt niet alleen af van het stoppen. Met de coaching en het opheffen van het verlangen wordt terugval voorkomen. Het endorfine en dopamine level worden genormaliseerd waardoor er geen sprake meer is van lichamelijke verslaving. Daarna wordt u ondersteund door uw specialist zodat de psychische drang geen overhand krijgt en het geconditioneerde gedrag langzaam afneemt.
Gewichtsverlies

Biedt door middel van behandelingen, een voedingsprogramma en coaching een duurzame correctie van voedingspatroon en leefstijl.

Anti-aging

Door deze behandeling worden rimpels en fijne lijntjes verminderd en keren de oude gezichtscontouren weer terug.

Menopauze

Tijdens de pre-menopauze neemt het oestrogeenniveau langzaam af. Hormonale schommelingen zorgen voor overlast zoals opvliegers, overmatig zweten en verstoorde nachtrust.

Ontspanning

Door onze huidige levensstijl van hoge werkdruk, slechte voeding en weinig beweging kan het hormonale systeem in onbalans raken.

Meer weten over Luxomed?
Neem contact met ons op