Er zijn veel verschillende soorten behandelingen tegen cellulite beschikbaar. Vaak kunnen de behandelingen als pijnlijk worden ervaren en de één werkt beter dan de ander. LPG is sinds 1986 wereldwijd marktleider op het gebied van bindweefselstimulatie. De apparatuur is destijds oorspronkelijk ontworpen voor medische doeleinden tot de medische wetenschap erachter kwam dat de behandelingen ook esthetische voordelen hadden, namelijk; cellulite gladstrijken…


MET DE LPG CELLU M6 ALLIANCE® KOM JE PIJNVRIJ VAN JE CELLULITE AF!

HET WAPEN TEGEN CELLULITE: DE CELLU M6 ALLIANCE® VAN LPG® , EEN EFFECTIEVE, PRETTIGE EN NATUURLIJKE BEHANDELING


De CELLU M6 Alliance® werkt doelgericht op het probleem door weefsels te versoepelen en een gezonde circulatie te reactiveren. Net zoals bij een manuele massage, is endermologie® huidstimulatie op een 100% natuurlijke, non-invasieve en niet-agressieve manier. Endermologie® is wereldwijd marktleider in deze natuurlijke mechanische huid stimulatie techniek. Op aangename wijze wordt cellulite gladgestreken en overtollig vocht afgevoerd waardoor het voor elke vrouw mogelijk is om haar huid te herstellen naar een gladdere, gezondere en stevigere staat.


Vanaf de 3e behandeling is cellulite vermindert (67%) en is de huid gladder en zachter.OPTIMALISEER BEHANDELRESULTATEN MET SUPPLETIE VAN LPG

DE 14-DAY LPG EXPRESS DAY & NIGHT ORANGE PEEL STOP

Exclusief gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Dit voedingssupplement heeft een complete werking op alle factoren die invloed hebben op de sinaasappelhuid. De DAG & NACHT formule heeft een synergetische werking om gedurende de hele dag een doelgerichte behandeling te hebben. Bewezen resultaten:


 Vermindert fibrose

 Vermindert de omvang van vetcellen

 Boost lipolyse


De DAG formule elimineert overtollig vocht en geeft meer energie dankzij Acerola. Terwijl de NACHT formule de aanmaak van nieuwe adipocyten voorkomt en ontspanning boost.


HOE TE GEBRUIKEN: 28 sticks voor een 14-daagse behandeling.

DAG FORMULE: 1 stick per dag elke ochtend. Voeg 150ml water toe aan de 3g poeder en mix totdat deze volledig is gemengd.

NACHT FORMULE: 1 stick per dag elke avond. Smelt 3g poeder op de tong, beetje bij beetje.


CELLU M6 ALLIANCE® EEN ‘IN FRANKRIJK GEPRODUCEERDE’ STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGIE

De gepatenteerde Alliance® behandelkop combineert een gemotoriseerde klep én rol met een sequentiële aanzuiging die samenwerken voor diepe weefselmobilisatie. De ‘’Alliance’’ creëert een multidimensionale stimulatie die verschillende fysiologische mechanismen tegelijk boost. Een echte workout voor de huid en vetweefsel waarbij de huid wordt verzacht en verklevingen worden versoepeld. Tegelijkertijd helpt het om vetten vrij te laten en activeert het veneuze en lymfatische circulatie. De Alliance Skin Identity sensor past de stimulatie precies aan elk individueel huidtype: de intensiteit van de behandeling is geoptimaliseerd en de huid wordt nog steeds gerespecteerd.


WIST JE DAT?

LPG® meer dan 33 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen en produceren van geavanceerde en gepatenteerde technologie, en wereldwijd op de markt heeft gebracht voor de medische, paramedische, esthetische en sport branche. Ondersteund door vele wetenschappelijke onderzoeken die gevalideerd zijn door toegewijde leidende onafhankelijke experts op ieders vakgebied. De voordelen van mechanische stimulatie zijn nauw geobserveerd op het gehele menselijk lichaam. In de loop der jaren heeft LPG® zich weten te ontwikkelen tot wereldwijd marktleider van mechanische stimulatie en een eigen naam gekregen dankzij de geavanceerde progressie van haar technologieën. LPG® heeft een hoofdrol gekregen in de gezondheidszorg (behandeling van littekens, oedeem, fibrose, lymfedrainage, oncologische nazorg etc.) en in de esthetische markt (gezicht en lichaam anti-aging en afslankbehandelingen).

"'Ik zoek al heel lang naar een perfecte oplossing… Totdat ik een techniek tegen kwam die pijnloos en natuurlijk is en ook nog echt effect heeft!'"

Na mijn eerste zwangerschap zag ik cellulite ontstaan en niet meer weggaan. Dit maakte me erg onzeker. Dus ik wilde iets doen, maar wel natuurlijk, zonder enige risico’s van beschadiging van mijn huid. Toen hoorde ik over de CELLU M6 Alliance® en endermologie®. Een natuurlijke en gezonde techniek die cellulite effectief bestrijdt terwijl het de huid verzorgt. Het is ook een manier om voor mezelf en mijn lichaam te zorgen door middel van deze effectieve behandeling met ontspanning als bonus.

Emma / 43 jaar

"'Mede door de intensieve behandelingen met LPG heb ik mijn benen weer onder controle gekregen'"

'Mede door de intensieve behandeling met het LPG apparaat heb ik mijn benen weer onder controle gekregen. Door deze behandelingen en zelf intensief bezig zijn met voeding en beweging zijn de pijnklachten en omvang minder geworden. Het zorgt voor betere doorbloeding en het lymfevocht wordt beter afgevoerd, tevens een gladdere en soepelere huid.'

Bianca Timmers / Patiënte onder behandeling voor lipoedeem en lymfoedeem