LPG® voor de beauty professional

Door middel van intelligente stimulatie is de huid in staat onvoorstelbare transformaties te ondergaan. Met meer dan 32 jaar ervaring en ruim 145 wetenschappelijke onderzoeken naar bindweefsel is LPG® wereldwijd marktleider op het gebied van mechanische celstimulering. Afkomstig uit Frankrijk ontwikkelt LPG gepatenteerde innovatieve technologie voor de medische, paramedische, cosmetische en sport branche.

 

De gepatenteerde term endermologie® is de 100% natuurlijke, non-invasieve en non-agressieve mechanische huidstimulatie techniek waarbij de lichaamseigen cellen aan het werk gezet worden.  Het innovatieve aanzuigsysteem in combinatie met fibraties zorgt dat op een pijnvrije, effectieve wijze wordt gewerkt op huidverbetering en bodycontouring. De effectiviteit van de behandelingen zijn bewezen door meer dan 145 wetenschappelijke studies, waarvan er 32 zijn gepubliceerd door Medline. Ook de gerenommeerde experts van Cosire verzamelen constant objectieve wetenschappelijke data waarmee de effectiviteit van de LPG technieken wordt bewezen.

 

In 2017 heeft LPG Systems® wederom een technologische revolutie bereikt met de lancering van de Cellu M6 – Alliance.  Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelkop met een rol- en klepcombinatie worden resultaten geoptimaliseerd doordat er gewerkt wordt op 3 indicaties tegelijkertijd. De nieuwe Alliance Skin Identity sensor zorgt voor gericht vermindering van plaatselijk vetopslag, huidversteviging en huidverstrakking. Deze consistente techniek in combinatie met gepersonaliseerde programma’s zorgen ervoor dat resultaten worden geoptimaliseerd.

 • 100% NATUURLIJKE celstimulering Non-invasief en non-agressief zonder schade aan cellen
 • Nieuwste GEPATENTEERDE technieken Door de rol/klep combinatie van de Alliance kunnen er 3 indicaties tegelijkertijd behandeld worden
 • PIJNVRIJ voor de klant En ontziet de behandelaar lichamelijk
 • RESULTATEN bewezen door meer dan 145 wetenschappelijke studies Meer dan 32 jaar ervaring en succesvol in 110 landen wereldwijd
Cellu M6® Alliance Lab Lichaam & gezicht
Cellu M6® Alliance Lichaam & Gezicht
Mobilift M6® Lichaam & Gezicht
Huber 360® FIIT Lichaam
/ Neem contact op

Esthetische behandelingen

Cellulite egaliseren

90% van de vrouwen kampen met cellulite door hormonale veranderingen, genetica, voeding en andere leeftijdfactoren. Het vetweefsel zit vaak vast in kamers, gemaakt van bindweefseltussenshotjes (septa). Tussen deze septa gaan vetweefsel, vocht en toxines ophopen waardoor er spanning op de huid komt te staan. Dit trekt aan de huid en geeft zichtbare putjes, cellulite.

Endermologie® werkt als fitness voor de huid. Het verkleefde vetweefsel wordt versoepeld, de septa worden opgerekt, tegelijkertijd wordt de vetverbranding  gestimuleerd en de circulatie verbeterd waardoor overmatig vocht en toxines worden afgevoerd. De oorzaak van cellulite wordt aangepakt, de spanning wordt opgeheven en de huid wordt duidelijk gladder terwijl we het bindweefsel respecteren zonder bijwerkingen of risico’s.

Photo source: F.C. Toulouse, France

Voor Na behandeling

Donkere kringen en wallen

Diverse omgevingsfactoren resulteren in donkere kringen onder de ogen of gezwollen ogen. Omgevingsfactoren zoals, stress, leefstijl, slaapgebrek, vochtretentie, computergebruik en leeftijd kunnen zorgen voor dit effect. Donkere kringen en wallen geven vaak een vermoeide blik een ouder uiterlijk waardoor dit als storend ervaren wordt.

Dankzij een kleine behandelkop van LPG® kunnen we zeer dicht onder en boven de ogen werken. Door de subtiele microklopbewegingen wordt de circulatie gestimuleerd en worden donkere kringen en wallen zichtbaar minder.

Voor Na behandeling

Huidverbetering

De fibroblast creëert fundamentele substanties voor de huid die zorgt voor densiteit, zachtheid en glans; collageen zorgt voor het behoud en stevigheid, elastine voor soepelheid en hyaluronzuur voor volume en hydratie. Ondanks een perfecte levensstijl vertraagt de activiteit van de cellen en verschijnen de eerste tekenen van veroudering vanaf 25 jaar. Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

De gepatenteerde behandelkop van LPG® oefent snelle microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en hals, als een echte fitness voor de huid. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert de huid zacht, voert zuurstof naar de weefsels en reactiveert de microcirculatie om de teint egaal te maken en meer glans te geven aan de huid.

Voor Na behandeling

Huidversteviging

Endermologie® oefent intense stimulatie door aangename microklopbewegingen uit op het huidoppervlak. Deze fitness voor de huid reactiveert de fibroblasten effectief. Op deze 100% natuurlijke manier wordt de productie van collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) effectief gestimuleerd –  voor een onmiddellijk en langhoudend liftend effect.

Voor Na behandeling

Onderkin weghalen / kaaklijn verstrakken

Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kunnen last hebben van een onderkin. Het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Een onderkin is meestal het gevolg van vetopslag maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG®-behandelkop, stimuleert endermologie® de adipocyten (vetcellen) om de lokale vetten doeltreffend af te voeren. De behandelkop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te verstrakken dankzij de verstevigende werking.

Voor Na behandeling

Plaatselijke vetten verbranden

Het juiste evenwicht tussen de productie en de eliminatie van vetten is een natuurlijk proces waar de adipocyten, de afslankcellen, verantwoordelijk voor zijn. Ondanks een perfecte leefstijl zullen de activiteiten van deze cellen vertragen, wat leidt tot een snellere vetopslag en compressie van de bloedvaten en de lymfevaten.

Endermologie® stimuleert de adipocyten om natuurlijk vet te verbranden. Zelfs vetten die resistent zijn voor diëten en fysieke activiteit worden gereactiveerd (+70 % vetverbranding). Tegelijkertijd verstevigt de mechanische beweging van de behandelkop de huid om haar weer stevig en veerkrachtig te maken.

Photo source: R. Tortora, Italy

Voor Na behandeling

Rimpels opvullen

De huid verliest gedurende de jaren haar densiteit waardoor rimpels en plooien ontstaan. Voornamelijk op het gezicht, hals, decolleté en handen. Factoren als zon, stress, tabak of vervuiling kunnen dit proces versnellen.

Endermologie® stimuleert de activiteit van de fibroblast >Productie van nieuw collageen van betere kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+80%) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem gladder te strijken. Ook de synthese van elastine (+46%) maakt de huid weer elastischer en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor de ‘expressierimpels’.

Voor Na behandeling

Bewijs door wetenschap

De technieken van LPG® zijn al ruim 30 jaar onderdeel van een grootschalig wetenschappelijk onderzoeksprogramma om de mechanische huidstimulering en de fysiologische effecten hiervan te onderzoeken. De data die is gegenereerd door middel van fundamentele experimenten en klinische onderzoeken hebben de betrouwbaarheid, efficiëntie en de veilige manier van werken bewezen. Het onderbouwt tevens waarom het aantal artsen en huidspecialisten die met dagelijks met de technieken van LPG werken wereldwijd blijft toenemen.

 

Van de 145 onderzoeken zijn er 32 gepubliceerd door Medline. Ook de gerenommeerde experts van Cosire verzamelen constant objectieve wetenschappelijke data waarmee de effectiviteit van de LPG technieken wordt bewezen. LPG Systems was in 1998 het eerste merk dat een FDA approval kreeg voor cellulite, omvangverlies en drainage van het lymfesysteem (nog steeds heeft).

Studies & onderzoeken

 • Vetverbranding – Use of the microdialysis technique to assess lipolytic responsiveness of femoral adipose tissue after 12 sessions of mechanical massage technique DOWNLOAD
 • Vetverbranding – Impact of a mechanical massage on gene expression profile and lipid mobilization in female gluteofemoral adipose tissue DOWNLOAD
 • Cellulite – An alternative treatment modality for cellulite: LPG endermologie DOWNLOAD
 • Cellulite – Treatment of Cellulite: effectiveness and sustained effect at 6 months with endermologie demonstrated by several quantative evaluation methods DOWNLOAD
 • Cellulite – Device appears to help reduce cellulite DOWNLOAD
 • Anti-Aging – Mécano-Stimulation™ of the skin improves sagging score and induces beneficial functional modification of the fibroblasts: clinical, biological, and histological evaluations DOWNLOAD
 • Anti-Aging – Facial skin ageing: a new treatment option through mechano-stimulation DOWNLOAD
 • Anti-Aging – Analysis of the Cutaneous and Systemic Effects of endermologie® in the Porcine Model DOWNLOAD
 • Anti-Aging – Approach of Lift 6® in the aesthetic treatment of décolleté DOWNLOAD

Ondersteunende Skincare lijn

Geinspireerd op endermologie® is er een skincare lijn ontwikkelt voor het lichaam en gezicht om de afslank- en anti-aging effectiviteit van de LPG technieken te optimaliseren. De hoge concentratie van actieve natuurlijke ingrediënten in de producten omvatten exclusieve LPG® complexen, zijn bio-technologisch gebaseerd waarvan de effecten wetenschappelijk zijn bewezen.

/ Meer info over skincare

"Een fijn en motiverend team!"

'Sinds oktober 2010 werk ik in mijn instituut met LPG. Eerst met het vorige model de Cellu M6 Integral en sinds januari 2018 met de Cellu M6 Alliance. De resultaten met deze nieuwste technologie van LPG zijn weer beduidend verbeterd, met nog meer tevreden klanten in mijn instituut. Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb om met het nieuwste systeem door te gaan. Wanneer ik vragen omtrent de behandelingen of  de machine heb worden deze altijd zeer snel en accuraat behandeld door het team van Partner in Aesthetics. Mijn instituut heeft ook een beduidende groei door gemaakt met de aanschaf van het nieuwste LPG systeem en de samenwerking met Partner in Aesthetics.'

Monique Brandjes / Eigenaresse Mo-Esthetics in Amsterdam

"Endermologie heeft vele mensen een kwalitatief beter leven gegeven"

'Als fysiotherapeut heb ik nu 46 jaar ervaring. Ik mag zeer terecht zeggen dat ik enorm genoten heb en nog steeds van de resultaten bij patiënten met littekens en/of brandwonden en diverse andere aandoeningen waarvoor vroeger geen therapie bestond. Endermologie heeft in vele opzichten mijn vak verrijkt en vele mensen een kwalitatief beter leven gegeven.'

Wil Gronenschild / Fysiotherapeut, gespecialiseerd in brandwonden en littekens

"Wij willen in onze kliniek nooit meer zonder!"

'Vorig jaar zijn wij begonnen met LPG in onze huid kliniek in Hilversum. Wat is dat een goede keuze geweest! De keuze om hiermee te beginnen was omdat wij graag onze klanten met medische klachten, zoals Lipoedeem en een slechte bloed- en lymfecirculatie, goed van dienst wouden zijn. Nou blijkt Endermologie hier uitstekend voor te zijn, maar ook voor onze cosmetische klanten is het een uitkomst. De resultaten zijn verbluffend. Wij willen in onze kliniek nooit meer zonder!'

Fousia Graas / Eigenaresse Jeunesse Hilversum

"LPG zorgt voor een gezonde marge en constante afsprakenflow in de agenda"

‘LPG endermologie heeft Body behandelingen echt op de kaart gezet en is bij ons niet meer weg te denken in het behandelmenu. Het zorgt voor een prettige en gezonde marge en een constante afsprakenflow in de agenda. Ook klanten die al een kuur hebben afgerond komen terug voor een tweede kuur of voor onderhoud. Verder zorgt LPG voor meer consistentie in de behandelingen t.o.v. manuele bindweefselmassages, dit is met name voor mensen met een druk bezette agenda erg prettig.’

Marie-José Putman / Eigenaresse MJ Amsterdam (IJburg & Ceintuurbaan)

"Mensen helpen op een hoger niveau gericht op langdurige resultaten"

'De LPG endermologie techniek maakt mij onderscheidend en uniek ten opzichte van andere instituten in mijn regio. Mensen helpen op een hoger niveau gericht op langdurige resultaten en tegelijkertijd een stukje 'me-time' voor de klant creëren.'

Kim van Zijl / Eigenaresse Institut Silencio in Hoofddorp

"Als ondernemer voel ik mij optimaal gesteund in mijn behoeften"

'Behalve het leveren van hoogwaardige apparatuur met een uitstekende service, toont het team van Partner in Aesthetics een hoge mate van betrokkenheid in de mens achter de ‘machine’: als ondernemer voel ik me optimaal ondersteund in mijn behoeften. Of het nu om opleiding, marketing, lifestyle thema’s, sales, persoonlijke groei, netwerkbijeenkomsten of wat dan ook gaat!'

Helmi Engelen / Eigenaresse Body Design Group in Maastricht & Heerlen

"Het team denkt altijd met me mee om overal het beste uit te halen."

'De afgelopen jaren is de samenwerking met Partner in Aesthetics meegegroeid met de groei van mijn instituut. We zijn echt naar elkaar toegegroeid. Ik begon klein met LPG KeyModule en behandel inmiddels met het nieuwe Alliance systeem. Het team van Partner in Aesthetics denkt altijd met me mee om overal het beste uit te halen. Of ik nu een vraag heb over een training, specifieke behandelingen, marketing of voeding, het hele team is betrokken en staat altijd klaar om te me te helpen.'

Kim van Zijl / Eigenaresse Institut Silencio in Hoofddorp

"Wow! Wat een resultaat, wat een verschil!"

'Sinds kort ben ik een klant na liposuctie aan het behandelen met LPG. En wow! Wat een resultaat, wat een verschil! Ze wilt niks anders meer en kijkt elke keer uit naar haar behandeling. Gaat echt top! Dus dat is super natuurlijk.'

Nathalie Dauvillier / Eigenaresse Cosmetisch Huidinstituut Dronten

Awards

Met trots hebben wij de Award ‘Best Professional Product of the Year 2017’ in ontvangst mogen nemen met de nieuwste generatie van LPG®: de CelluM6 – Alliance, in de categorie ‘apparatuur & tools’ tijdens de Beauty Trade Special in Utrecht.

/ Neem contact op