Behandelmogelijkheden met LPG Endermologie®

  • Cellulite egaliseren
  • Plaatselijk resistent vet verbranden
  • Huidversteviging
  • Rimpels opvullen
  • Huidverbetering
  • Donkere kringen en wallen verminderen
  • Onderkin weghalen
Cellu M6® Alliance
Mobilift M6®
Huber 360® FIIT

Hoe LPG® apparatuur verschillende wensen kan vervullen

Met meer dan 35 jaar ervaring is LPG® wereldwijd marktleider op het gebied van mechanische celstimulering. Afkomstig uit Frankrijk ontwikkelt LPG gepatenteerde innovatieve technologie voor de medische, paramedische, cosmetische en sport branche. De apparatuur van LPG werkt met de gepatenteerde endermologie® huidstimulatie techniek waarbij de lichaamseigen cellen aan het werk gezet worden. Het innovatieve aanzuigsysteem in combinatie met fibraties zorgt dat op een pijnvrije, effectieve wijze wordt gewerkt op huidverbetering en bodycontouring.

In 2017 heeft LPG Systems® wederom een technologische revolutie bereikt met de lancering van de Cellu M6 – Alliance.  Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelkop met een rol- en klepcombinatie worden resultaten geoptimaliseerd doordat er gewerkt wordt op 3 indicaties tegelijkertijd. Deze consistente techniek in combinatie met gepersonaliseerde programma’s zorgen ervoor dat resultaten worden geoptimaliseerd.

Voor
Na

Plaatselijke vetten verbranden

Het juiste evenwicht tussen de productie en de eliminatie van vetten is een natuurlijk proces waar de adipocyten, de afslankcellen, verantwoordelijk voor zijn. Ondanks een perfecte leefstijl zullen de activiteiten van deze cellen vertragen, wat leidt tot een snellere vetopslag en compressie van de bloedvaten en de lymfevaten.

Endermologie® stimuleert de adipocyten om natuurlijk vet te verbranden. Zelfs vetten die resistent zijn voor diëten en fysieke activiteit worden gereactiveerd (+70 % vetverbranding). Tegelijkertijd verstevigt de mechanische beweging van de behandelkop de huid om haar weer stevig en veerkrachtig te maken.

Photo source: R. Tortora, Italy

Voor
Na

Cellulite egaliseren

90% van de vrouwen kampen met cellulite door hormonale veranderingen, genetica, voeding en andere leeftijdfactoren. Het vetweefsel zit vaak vast in kamers, gemaakt van bindweefseltussenshotjes (septa). Tussen deze septa gaan vetweefsel, vocht en toxines ophopen waardoor er spanning op de huid komt te staan. Dit trekt aan de huid en geeft zichtbare putjes, cellulite.

Endermologie® werkt als fitness voor de huid. Het verkleefde vetweefsel wordt versoepeld, de septa worden opgerekt, tegelijkertijd wordt de vetverbranding  gestimuleerd en de circulatie verbeterd waardoor overmatig vocht en toxines worden afgevoerd. De oorzaak van cellulite wordt aangepakt, de spanning wordt opgeheven en de huid wordt duidelijk gladder terwijl we het bindweefsel respecteren zonder bijwerkingen of risico’s.

Photo source: F.C. Toulouse, France

Voor
Na

Huidversteviging

Endermologie® oefent intense stimulatie door aangename microklopbewegingen uit op het huidoppervlak. Deze fitness voor de huid reactiveert de fibroblasten effectief. Op deze 100% natuurlijke manier wordt de productie van collageen, elastine (+46%*) en hyaluronzuur (+80%*) effectief gestimuleerd –  voor een onmiddellijk en langhoudend liftend effect.

Voor
Na

Rimpels opvullen

De huid verliest gedurende de jaren haar densiteit waardoor rimpels en plooien ontstaan. Voornamelijk op het gezicht, hals, decolleté en handen. Factoren als zon, stress, tabak of vervuiling kunnen dit proces versnellen.

Endermologie® stimuleert de activiteit van de fibroblast >Productie van nieuw collageen van betere kwaliteit en natuurlijk hyaluronzuur (+80%) maken het mogelijk om opnieuw volume te geven aan de huid en de rimpelbodem gladder te strijken. Ook de synthese van elastine (+46%) maakt de huid weer elastischer en meer bestand tegen verschillende microspiercontracties, die vaak verantwoordelijk zijn voor de ‘expressierimpels’.

Voor
Na

Huidverbetering

De fibroblast creëert fundamentele substanties voor de huid die zorgt voor densiteit, zachtheid en glans; collageen zorgt voor het behoud en stevigheid, elastine voor soepelheid en hyaluronzuur voor volume en hydratie. Ondanks een perfecte levensstijl vertraagt de activiteit van de cellen en verschijnen de eerste tekenen van veroudering vanaf 25 jaar. Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze en lymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teint wordt onregelmatig.

De gepatenteerde behandelkop van LPG® oefent snelle microklopbewegingen uit op het huidoppervlak van het gezicht en hals, als een echte fitness voor de huid. Deze unieke en pijnloze stimulatie exfolieert de huid zacht, voert zuurstof naar de weefsels en reactiveert de microcirculatie om de teint egaal te maken en meer glans te geven aan de huid.

Voor
Na

Donkere kringen en wallen

Diverse omgevingsfactoren resulteren in donkere kringen onder de ogen of gezwollen ogen. Omgevingsfactoren zoals, stress, leefstijl, slaapgebrek, vochtretentie, computergebruik en leeftijd kunnen zorgen voor dit effect. Donkere kringen en wallen geven vaak een vermoeide blik een ouder uiterlijk waardoor dit als storend ervaren wordt.

Dankzij een kleine behandelkop van LPG® kunnen we zeer dicht onder en boven de ogen werken. Door de subtiele microklopbewegingen wordt de circulatie gestimuleerd en worden donkere kringen en wallen zichtbaar minder.

Voor
Na

Onderkin weghalen / kaaklijn verstrakken

Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden kunnen last hebben van een onderkin. Het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Een onderkin is meestal het gevolg van vetopslag maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese van de natuurlijke collageen- en elastineweefsels.

Dankzij de verschillende instellingen van de LPG®-behandelkop, stimuleert endermologie® de adipocyten (vetcellen) om de lokale vetten doeltreffend af te voeren. De behandelkop maakt het ook mogelijk om de contouren van het gezichtsovaal te verstrakken dankzij de verstevigende werking.

Hoe endermologie de huid transformeert

De gepatenteerde term endermologie® is de 100% natuurlijke, non-invasieve en non-agressieve mechanische huidstimulatie techniek waarbij de lichaamseigen cellen aan het werk gezet worden.  Het innovatieve aanzuigsysteem in combinatie met fibraties zorgt dat op een pijnvrije, effectieve wijze wordt gewerkt op huidverbetering en bodycontouring.

De gepatenteerde technieken van LPG® zijn al ruim 35 jaar onderdeel van een grootschalig wetenschappelijk onderzoeksprogramma om de mechanische huidstimulering en de fysiologische effecten hiervan te onderzoeken. De data die is gegenereerd door middel van fundamentele experimenten en klinische onderzoeken hebben de betrouwbaarheid, efficiëntie en de veilige manier van werken bewezen. Het onderbouwt tevens waarom het aantal artsen en huidspecialisten die met dagelijks met de technieken van LPG werken wereldwijd blijft toenemen. Van de 145 onderzoeken zijn er 32 gepubliceerd door Medline. Ook de gerenommeerde experts van Cosire verzamelen constant objectieve wetenschappelijke data waarmee de effectiviteit van de LPG technieken wordt bewezen. LPG Systems was in 1998 het eerste merk dat een FDA approval kreeg voor cellulite, omvangverlies en drainage van het lymfesysteem (nog steeds heeft).

"Wij willen in onze kliniek nooit meer zonder!"

‘Vorig jaar zijn wij begonnen met LPG in onze huid kliniek in Hilversum. Wat is dat een goede keuze geweest! De keuze om hiermee te beginnen was omdat wij graag onze klanten met medische klachten, zoals Lipoedeem en een slechte bloed- en lymfecirculatie, goed van dienst wouden zijn. Nou blijkt Endermologie hier uitstekend voor te zijn, maar ook voor onze cosmetische klanten is het een uitkomst. De resultaten zijn verbluffend. Wij willen in onze kliniek nooit meer zonder!’

Fousia Graas – eigenaresse Jeunesse Hilversum

WETENSCHAPPELIJKE ONDERZOEKEN NAAR EFFECTIVITEIT ENDERMOLOGIE

Anti-Aging – Analysis of the Cutaneous and Systemic Effects of endermologie® in the Porcine Model

Anti-Aging – Approach of Lift 6® in the aesthetic treatment of décolleté

Anti-Aging – Facial skin ageing: a new treatment option through mechano-stimulation

Anti-Aging – Mécano-Stimulation™ of the skin improves sagging score and induces beneficial functional modification of the fibroblasts: clinical, biological, and histological evaluations

Cellulite – An alternative treatment modality for cellulite: LPG endermologie

Cellulite – Device appears to help reduce cellulite

Cellulite – Treatment of Cellulite: effectiveness and sustained effect at 6 months with endermologie demonstrated by several quantative evaluation methods

Vetverbranding – Impact of a mechanical massage on gene expression profile and lipid mobilization in female gluteofemoral adipose tissue

Vetverbranding – Use of the microdialysis technique to assess lipolytic responsiveness of femoral adipose tissue after 12 sessions of mechanical massage technique

Ondersteunende Skincare lijn

/ Meer info over skincare