LPG®

In 1986 veranderde het leven van oprichter Louis-Paul Guitay door een zwaar ongeluk. Hij kwam terecht in een molen van revalidatietrajecten met lange en beperkende fysiotherapiesessies. Tijdens zijn hersteltraject visualiseerde hij zich een techniek om de therapeut te helpen door de lichamelijk zware handelingen te mechaniseren en automatiseren. Dit zorgde niet alleen voor ontlasting van de therapeut maar ook voor continuïteit tijdens het behandelen waardoor er efficiënter en effectiever gewerkt kon worden. De eerste Cellu M6® was geboren..

 

Met meer dan 32 jaar ervaring is LPG® uitgegroeid tot wereldwijd marktleider in de mechanische behandeling van bindweefsel. Bij de ontwikkeling van deze cel stimulatie wetenschap staat een natuurlijke en non-aggressieve benadering bij therapeutische-, esthetische en revalidatietoepassingen centraal.

 

Vandaag de dag is LPG® aanwezig in meer dan 110 landen wereldwijd waar meer dan 300.000 cliënten dagelijks van de technologieën profiteren.

 

Klik hier links onder voor verdieping over LPG® systemen op esthetisch gebied en rechts onder voor mogelijkheden op therapeutisch gebied.