Ben jij als huidtherapeut klaar voor een professionele evolutie?

Verdiep jouw expertise op het gebied van huidweefsel en verrijk jouw praktijk met doeltreffende en snelle behandelingen met de CELLU M6® Alliance

Endermologie® is de exclusieve methode van de gepatenteerde LPG technologieën: de huid mechanisch stimuleren om de natuurlijke fysiologische processen opnieuw te activeren. Het verlengstuk en de optimalisatie van je essentiële handen.

De nieuwe technologie van de CELLU M6® Alliance betekent innovatie op het gebied van therapeutische behandelingen. Deze gepatenteerde technologie maakt het mogelijk verschillende weefseloppervlakken gelijktijdig te mobiliseren.

Dankzij de kloppende beweging van een gemotoriseerde klep in combinatie met sequentiële aanzuiging, is het met de nieuwe gepatenteerde behandelkop mogelijk om multidimensionaal weefsel te mobiliseren.  Deze aangename stimulatie zorgt voor optimale behandelingen en verbetert de kwaliteit van de huid gelijktijdig.

Met het nieuwe Alliance Skin Identity systeem kun je afhankelijk van de behandelzone de intensiteit van de stimulatie nauwkeurig aanpassen aan elk soort bindweefsel en aan elke conditie (hypo-elastisch, ontsteking, fibrose etc.). Hierdoor wordt vroegtijdig behandelen een optie en wordt hyperemie onder controle gehouden.

Werk sneller en effectiever waardoor je meer patiënten kan behandelen

Verbreed makkelijk je aanbod met CosMedische behandelingen
Naast het feit dat deze nieuwe technieken enorm bijdragen in sneller optimaal resultaat behalen, heeft het ook impact voor uzelf. Het uitvoeren van de behandelingen is vele malen minder lichamelijk intensief is en de behandelingen zijn sneller uit te voeren.

Wat is LPG endermologie®?

 • Versoepeling en ontvezeling van weefsel
 • Drainage van vocht
 • Reactivatie van de vascularisatie
 • Optimalisering van het littekenproces
 • Afname van pijn
 • Natuurlijke behandeling van spierweefsel, onderhuids bindweefsel en de huid
 • Zonder bijwerkingen en zonder agressie voor de huid
 • Direct en duurzaam resultaat

Behandel meer patiënten

Verbreed makkelijk je aanbod met CosMedische behandelingen

Goed nieuws! We hebben nu tijdelijk een speciale aanbieding om je tijdens de start met nieuwe apparatuur een steuntje in de rug te geven door middel van een intensieve online marketing campagne gedurende twee weken!

Resultaten

 • Gemiddelde bereik: 26.839 personen
 • Gemiddeld aantal kliks: 2.052 kliks
 • Gemiddeld aantal aanmeldingen: 26 aanmeldingen

Ontvang meer informatie

We gaan je helpen bij de eerste nieuwe patiënten voor LPG behandelingen in je praktijk. Je praktijk krijgt via social media een mega boost!

Let op, deze actie is beschikbaar voor de eerste 5 aanmeldingen, dus zorg dat je er snel bij bent.

Toepassingen

Lipoedeem

Met de techniek van LPG kunnen we elke diepte van het onderhuids bindweefsel bereiken. Daardoor is lipoedeem zeer goed behandelbaar met endermologie. De pijn kan behandeld worden door stimulatie met de behandelkop, er kan efficiënt en pijnloos vocht worden afgevoerd (x3 zie studies), fibrose kan worden gemobiliseerd en tot slot kan zelfs het esthetisch aspect aangepakt worden door plaatselijke vetverbranding te stimuleren en cellulite te egaliseren.

Bronvermelding foto: Lorist Kliniek

Littekens

De drainerende en mobiliserende eigenschappen van endermologie werken pijnloos in op littekens en brandwonden. Allereerst wordt de afvoer van afvalstoffen bevorderd en daarnaast de toevoer van voedingstoffen. Het heeft een doeltreffende ontstekingsremmende werking op de weefsels en voorkomt fibrose. Vervolgens kunnen de littekens intensief worden gemobiliseerd. Deze behandeling stimuleert de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor een optimaler littekenvorming. Het uiteindelijk doel is pijn verlichting en mobiliteit verbetering en daarnaast  een egaler structuur en kleur van het litteken.

Lymfoedeem

Door de huid te stimuleren met de gepatenteerde LPG-behandelkop stimuleert de endermologie® techniek  de bloedcirculatie (x4, zie studies) en de lymfecirculatie (x3, zie studies) op een pijnloze manier, voor snellere resultaten ten opzicht van manuele lymfedrainage (MLD).

Oncologische nazorg

De weg naar genezing en functieherstel gaat veel sneller als de gevolgen van het litteken kan worden gehandeld. Endermologie helpt sneller de obstakels op te ruimen om de kwaliteit van het leven terug te brengen.Dankzij de mechanische techniek endermologie kunnen de gevolgen van operaties worden verzacht. Het secundaire lymfoedeem, ontstekingen en fibrose worden beperkt en nemen af. Bovendien stimuleert de werking van de verschillende behandelkoppen de microcirculatie, activeert het de productie van collageen en elastine om het littekenproces te versoepelen, minimaliseert het pijnlijke symptomen en zorgt het voor meer flexibiliteit en mobiliteit.

Voor/na Cosmetische chirurgie

LPG endermologie helpt bij te dragen aan een snellere genezing van de wond en zorgt tevens voor minder verstoring van het natuurlijk verloop daarvan. Het voorbehandelen van de huid voor de ingreep is al zinvol vanwege de doorbloeding verbetering en de toename van de elasticiteit. Het nabehandelen van de huid stimuleert de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor een optimaler littekenvorming. Het uiteindelijk doel is pijn verlichting en mobiliteit verbetering en daarnaast een egaler structuur en kleur van het litteken.

(Chronische) veneuze insufficiëntie

Door de huid te stimuleren met de gepatenteerde behandelkop van LPG stimuleert de endermologie® techniek de bloedcirculatie (x4, zie studies) en de lymfecirculatie (x3, zie studies) op een pijnloze manier, voor snellere resultaten ten opzichte van een manuele lymfedrainage (MLD).

Wetenschappelijk bewezen resultaten:

X4 toename van veneuze circulatie (studie Watson)
X3 verbetering van lymfesysteem (studie Watson)
-40% afname fibrose (studie Worret)
-60% vermindering van pijn (studie Gordon)
+80% stimulering van endogeen hyaluronzuur (studie Humbert)
+46% stimulering van endogeen elastine (studie Humbert)

Voordelen van het apparaat:

 • OPTIMALE MOBILSATIE OP WEEFSELNIVEAUS DANKZIJ EEN SYNERGIE VAN GEPATENTEERDE TECHNOLOGIËN
 • EEN NIEUWE MASSAGETECHNIEK VAN DE HUID DANKZIJ HORIZONTALE MECHANISATIE EN SEQUENTELE AANZUIGING
 • GEPERSONALISEERDE BEHANDELINGEN, AANGEPAST OP IEDER TYPE BINDWEEFSEL DANKZIJ UITGEBREIDE INSTELLINGSMOGELIJKHEDEN
 • VROEGTIJDIG WERKEN OP IMFLAMMOTOIRE DUNNER WEEFSEL
 • OPTIMAAL BEHANDEL COMFORT
 • OPTIMAAL GEBRUIK VAN TIJD DOOR KORTE EN EFFECTIEVE BEHANDELINGEN.
 • MOGELIJKHEID TOT UITBREIDEN AANBOD MET COSMEDISCHE BEHANDELINGEN

“Endermologie heeft vele mensen een kwalitatief beter leven gegeven!”

‘Als fysiotherapeut heb ik nu 48 jaar ervaring. Ik mag zeer terecht zeggen dat ik enorm genoten heb en nog steeds van de resultaten bij patiënten met littekens en/of brandwonden en diverse andere aandoeningen waarvoor vroeger geen therapie bestond. Endermologie heeft in vele opzichten mijn vak verrijkt en vele mensen een kwalitatief beter leven gegeven.’

Wil Gronenschild – Gerenommeerd Fysiotherapeut

Marlies Ottevanger – Fysiotherapeut & Eigenaresse House For Care

“De klanten zijn erg enthousiast over de resultaten en het gevoel tijdens de behandeling”

Sinds eind 2020 maken wij gebruik van de Cellu M6 Alliance Medical in ons zorgcentrum. Wij zetten het LPG apparaat met name medisch in bij behandeling van littekens, oedeem en gefriboseerd weefsel. Maar ook cosmetisch bij een slappe huid na het afvallen, zwangerschap en voor centimeter verlies. Het vult ons concept met personal training, EMS training, koutherapie in de cryocabine en fysiotherapie mooi aan. De klanten zijn erg enthousiast over de resultaten en het gevoel tijdens de behandeling.’

“De resultaten zijn verbluffend. Wij willen in onze kliniek nooit meer zonder!”

‘In 2018 zijn wij begonnen met LPG in onze huid kliniek in Hilversum. Wat is dat een goede keuze geweest! De keuze om hiermee te beginnen was omdat wij graag onze klanten met medische klachten, zoals Lipoedeem en een slechte bloed- en lymfecirculatie, goed van dienst wilden zijn. Nou blijkt Endermologie hier uitstekend voor te zijn, maar ook voor onze cosmetische klanten is het een uitkomst. De resultaten zijn verbluffend. Wij willen in onze kliniek nooit meer zonder!’

Fousia Graas – Eigenaresse Jeunesse Hilversum

Over Partner in Aesthetics

Sinds de oprichting in 2010 is Partner in Aesthetics in de loop der tijd uitgegroeid naar distributeur en leverancier van A-brand apparatuur, technologieën en expertise. Wij ondersteunen je graag als huidtherapeut, fysiotherapeut en esthetisch arts om je vakkundigheid op de best mogelijke manier uit te voeren.

Als exclusief leverancier van LPG® Nederland bieden wij een totaalconcept waarbij natuurlijke schoonheid, gezondheid en welzijn voorop staat door middel van revolutionaire apparatuur in combinatie met suppletie en aanvullende huidverzorging. Ons doel is het beste uit zowel je praktijk als je patiënt te halen op een 100% natuurlijke wijze.

De apparatuur van LPG® biedt een solide investering. Maar hierbij stopt het niet. De techniek maakt veel los in het lichaam en staat onlosmakelijk verbonden met de biochemische processen in het lichaam. Om te zorgen dat iedere cel in het lichaam optimaal functioneert zijn de juiste voeding en beweging essentiële onderdelen om toe te voegen aan ieder behandelplan.

Wij geloven daarom dat de sleutel van jouw succes in het totale advies zit waarbij het verder gaat dan alleen techniek van het apparaat. Daarom reiken wij naast de apparatuur verschillende tools aan ten behoeve van het succes van je instituut. Masterclasses, updatetrainingen, voedingstrainingen van specialisten zoals Erik-Alexander Richter dragen bij aan jouw succes en groei. Tools om next level te ondernemen binnen jouw vakgebied en gericht op het optimale resultaat van je cliënt.

Partner in Aesthetics
Weerlaan 1
2181 HG Hillegom

+31 (0) 252 625 993
backoffice@partnerinaesthetics.nl