Ben jij klaar voor een professionele evolutie?

Verdiep jouw weefselexpertise en verrijk jouw praktijk met doeltreffende en snelle behandelingen met de CELLU M6® Alliance

Endermologie® is de exclusieve methode van de gepatenteerde LPG technologieën: de huid mechanisch stimuleren om de natuurlijke fysiologische processen opnieuw te activeren. Het verlengstuk en de optimalisatie van uw essentiële handen.

De nieuwe technologie van de CELLU M6® Alliance betekent innovatie op het gebied van therapeutische behandelingen. Deze gepatenteerde technologie maakt het mogelijk verschillende weefseloppervlakken gelijktijdig te mobiliseren.

Dankzij de kloppende beweging van een gemotoriseerde klep in combinatie met sequentiële aanzuiging, is het met de nieuwe gepatenteerde behandelkop mogelijk om multidimensionaal weefsel te mobiliseren.  Deze aangename stimulatie zorgt voor optimale behandelingen en verbeterd de kwaliteit van de huid gelijktijdig.

Met het nieuwe Alliance Skin Identity systeem kunt u afhankelijk van de behandelzone de intensiteit van de stimulatie nauwkeurig aanpassen aan elk soort bindweefsel en aan elke conditie (hypo-elastisch, ontsteking, fibrose etc.). Hierdoor wordt vroegtijdig behandelen een optie en wordt hyperemie onder controle gehouden.

Wat is LPG endermologie®?

  • Versoepeling en ontvezeling van weefsel
  • Drainage van vocht
  • Reactivatie van de vascularisatie
  • Optimalisering van het littekenproces
  • Afname van pijn
  • Natuurlijke behandeling van spierweefsel, onderhuids bindweefsel en de huid
  • Direct en duurzaam resultaat
  • Zonder bijwerkingen en zonder agressie voor de huid

In twee weken een volle agenda

Sluit je aan bij het succes van de LPG-revolutie

Goed nieuws! We hebben nu tijdelijk een speciale aanbieding om u tijdens de start met nieuwe apparatuur een steuntje in de rug te geven door middel van een intensieve online marketing campagne gedurende twee weken!*

We gaan u helpen bij de eerste nieuwe patiënten voor LPG behandelingen in uw praktijk. Uw praktijk krijgt via social media een mega boost!

*Deze actie is beschikbaar voor de eerste 5 aanmeldingen, dus zorg dat u er snel bij bent.

Aanmeldformulier landingspagina huidtherapeuten

Toepassingen

Lipoedeem

Met de techniek van LPG kunnen we elke diepte van het onderhuids bindweefsel bereiken. Daardoor is lipoedeem zeer goed behandelbaar met endermologie. De pijn kan behandeld worden door stimulatie met de behandelkop, er kan efficiënt en pijnloos vocht worden afgevoerd (x3 zie studies), fibrose kan worden gemobiliseerd en tot slot kan zelfs het esthetisch aspect aangepakt worden door plaatselijke vetverbranding te stimuleren en cellulite te egaliseren.

Bronvermelding foto: Lorist Kliniek

Littekens

De drainerende en mobiliserende eigenschappen van endermologie werken pijnloos in op littekens en brandwonden. Allereerst wordt de afvoer van afvalstoffen bevorderd en daarnaast de toevoer van voedingstoffen. Het heeft een doeltreffende ontstekingsremmende werking op de weefsels en voorkomt fibrose. Vervolgens kunnen de littekens intensief worden gemobiliseerd. Deze behandeling stimuleert de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor een optimaler littekenvorming. Het uiteindelijk doel is pijn verlichting en mobiliteit verbetering en daarnaast  een egaler structuur en kleur van het litteken.

Lymfoedeem

Door de huid te stimuleren met de gepatenteerde LPG-behandelkop stimuleert de endermologie® techniek  de bloedcirculatie (x4, zie studies) en de lymfecirculatie (x3, zie studies) op een pijnloze manier, voor snellere resultaten ten opzicht van manuele lymfedrainage (MLD).

Oncologische nazorg

De weg naar genezing en functieherstel gaat veel sneller als de gevolgen van het litteken kan worden gehandeld. Endermologie helpt sneller de obstakels op te ruimen om de kwaliteit van het leven terug te brengen.Dankzij de mechanische techniek endermologie kunnen de gevolgen van operaties worden verzacht. Het secundaire lymfoedeem, ontstekingen en fibrose worden beperkt en nemen af. Bovendien stimuleert de werking van de verschillende behandelkoppen de microcirculatie, activeert het de productie van collageen en elastine om het littekenproces te versoepelen, minimaliseert het pijnlijke symptomen en zorgt het voor meer flexibiliteit en mobiliteit.

Voor/na Cosmetische chirurgie

LPG endermologie helpt bij te dragen aan een snellere genezing van de wond en zorgt tevens voor minder verstoring van het natuurlijk verloop daarvan. Het voorbehandelen van de huid voor de ingreep is al zinvol vanwege de doorbloeding verbetering en de toename van de elasticiteit. Het nabehandelen van de huid stimuleert de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor een optimaler littekenvorming. Het uiteindelijk doel is pijn verlichting en mobiliteit verbetering en daarnaast een egaler structuur en kleur van het litteken.

(Chronische) veneuze insufficiëntie

Door de huid te stimuleren met de gepatenteerde behandelkop van LPG stimuleert de endermologie® techniek de bloedcirculatie (x4, zie studies) en de lymfecirculatie (x3, zie studies) op een pijnloze manier, voor snellere resultaten ten opzichte van een manuele lymfedrainage (MLD).

Over Partner in Aesthetics

Sinds de oprichting in 2010 is Partner in Aesthetics in de loop der tijd uitgegroeid naar distributeur en leverancier van A-brand apparatuur, technologieën en expertise. Wij ondersteunen u graag als huidtherapeut, fysiotherapeut en esthetisch arts om uw vakkundigheid op de best mogelijke manier uit te voeren.

Als exclusief leverancier van LPG® Nederland bieden wij een totaalconcept waarbij natuurlijke schoonheid, gezondheid en welzijn voorop staat door middel van revolutionaire apparatuur in combinatie met suppletie en aanvullende huidverzorging. Ons doel is het beste uit zowel uw praktijk als uw patiënt te halen op een 100% natuurlijke wijze.

De apparatuur van LPG® biedt een solide investering. Maar hierbij stopt het niet. De techniek maakt veel los in het lichaam en staat onlosmakelijk verbonden met de biochemische processen in het lichaam. Om te zorgen dat iedere cel in het lichaam optimaal functioneert zijn de juiste voeding en beweging essentiële onderdelen om toe te voegen aan ieder behandelplan.

Wij geloven daarom dat de sleutel van uw succes in het totale advies zit waarbij het verder gaat dan alleen techniek van het apparaat. Daarom reiken wij naast de apparatuur verschillende tools aan ten behoeve van het succes van uw instituut. Masterclasses, updatetrainingen, voedingstrainingen van specialisten zoals Erik-Alexander Richter dragen bij aan uw succes en groei. Tools om next level te ondernemen binnen uw vakgebied en gericht op het optimale resultaat van uw cliënt.

Partner in Aesthetics
Weerlaan 1
2181 HG Hillegom

+31 (0) 252 625 993
backoffice@partnerinaesthetics.nl