Een nieuwe kijk op een tijdloos probleem

Alma Beauty REMOVE™ biedt de veiligste en meest effectieve oplossing voor haarverwijdering, gebaseerd op vooruitlopende technologie, veelzijdigheid in bediening en gemak in toepassing. U bent met deze techniek in staat om alle huidtinten en het breedste scala van haartypes, 365 dagen per jaar te behandelen. De behandeling is vrijwel pijnloos, snel en comfortabel en biedt uw klanten de prachtige, zijdezachte gladde huid.

Een oplossing voor alle huidtypes het hele jaar

Werk koel, rustig en comfortabel

Meer bereiken in minder tijd

Verbeter uw reputatie, relaties en inkomen

 

 

 

Gepatenteerde SHR™ Technology

REMOVE™ bereikt superieure resultaten dankzij het gebruik van de gepatenteerde SHR™ technologie, die wereldwijd erkenning heeft verdiend en wereldwijd wordt toegepast in top-notch klinieken.

Deze techniek werkt door het geleidelijk verwarmen van de dermis tot een temperatuur die effectief de haarzakjes beschadigt en voorkomt dat ze terugkomen, zonder schade toe te brengen aan de omliggende huid.
De haarzakjes worden niet blootgesteld aan een enkele puls van hoge energie, wat schade kan geven aan de huid, maar zij ontvangen meerdere, korte, lage energie impulsen totdat er genoeg warmte energie wordt gegenereerd om het haarzakje effectief te beschadigen.

Pijnvrij

De In-motion™ techniek met SHR maakt het mogelijk om de applicator herhaaldelijk over het te behandelen gebied te bewegen. Hierdoor wordt de energie geleidelijk aan verdeeld over de gehele grid en niet alleen bij de haarfollikel. In-motion™  verwarmt en beschadigt de haarzakjes collectief, waarbij een volledige dekking wordt gegarandeerd en hiermee de resultaten drastisch verbeteren.

Meer weten over Alma Lasers?
Neem contact met ons op